ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 
ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΦΕΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ | Αλουμινοκατασκευές
& Σιδηροκατασκευές Ηγουμενίτσα


Η επιχείρησή μας “ΦΕΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ” η οποία βρίσκεται στο Τρικόρυφο Ηγουμενίτσας, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο των αλουμινοκατασκευών, είναι πάντα δίπλα σας, με αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη και απαίτησή σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει κάθε είδους ειδικές κατασκευές αλουμινίου και μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμη και στα πιο απαιτητικά σχέδια και στις πιο εξειδικευμένες ανάγκες σας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στην Ηγουμενίτσα και στις γύρω περιοχές.

 


 

 
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Τα κουφώματα αλουμινίου που σας προσφέρουμε χαρακτηρίζονται για την μεγάλη μηχανική αντοχή, τη θερμομόνωση, την ηχομόνωση, την ευελιξία στο σχεδιασμό τους, καθώς και την ευρεία ποικιλία χρωμάτων. Επιπλέον, είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ εξασφαλίζουν ασφάλεια και στιβαρότητα.

Είτε ενδιαφέρεστε για τοποθέτηση κουφωμάτων, είτε για αντικατάσταση κουφωμάτων, εμείς εγγυόμαστε για την ποιότητα κατασκευής των υλικών, αλλά και για τις υπηρεσίες της που θα σας προσφέρουμε. Αναλαμβάνοντας την μελέτη, την τοποθέτηση και τη μετέπειτα υποστήριξη σας από εξειδικευμένο συνεργείο.
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
  Συρόμενα κουφώματα αλουμινίου
  Ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου
  Πτυσσόμενα κουφώματα αλουμινίου

 


 

 
ΣΙΤΕΣ
Η επιχείρησή μας διαθέτει και τοποθετεί κορυφαίας ποιότητας σίτες αλουμινίου, όλων των ειδών, για πόρτες και παράθυρα. Σας προσφέρουν λειτουργικότητα, καθώς και άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα. Είναι διαθέσιμες σε ευρεία ποικιλία χρωμάτων, τύπων και διαστάσεων, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών.
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
  Κάθετες κίνησης
  Οριζόντιας κίνησης ή συρόμενες
  Ανοιγόμενες πόρτες
  Σταθερά τελάρα

 


 

 
ΡΟΛΑ
Διαθέτουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων σε διαστάσεις κουτιών, χρώματα, μηχανισμούς κίνησης και υλικά που εφαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή και τοποθέτηση ρολών στην οικία, το εξοχικό αλλά και στον επαγγελματικό σας χώρο.
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
  Θερμομονωτικά
  Επικαθήμενα
  Εξωτερικά

 


 

 
ΚΑΓΚΕΛΑ
Τα τελευταία χρόνια, τα καγκελα αλουμινίου, προτιμούν όλο και περισσότερο. Ένας από τους πιό σημαντικούς λόγους είναι ότι τα κάγκελα αλουμινίου δε χρειάζονται καμία απολύτως συντήρηση για όλη τη διάρκεια ζωής τους αλλά ούτε και βάψιμο κατά την εγκατάστασή τους.

Η επιχείρησή μας με αγάπη και μεράκι, μπορεί να δημιουργήσει για εσάς τα πιο όμορφα κάγκελα αλουμινίου για το μπαλκόνι και τον κήπο σας. Διαθέτουμε μία πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε το σχέδιο που σας αρέσει.

 


 

 
ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των αλουμινοκατασκευών, κατασκευάζουμε πέργκολες αλουμινίου υψηλής ποιότητας. Η αδιαμφισβήτητη ποιότητα κατασκευής εγγυάται μεγάλη αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, προσδίδοντας ταυτόχρονα ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

Η κατασκευή της ξεκινάει αφού προηγουμένως υπάρξει μελέτη του χώρου, αφού συζητήσουμε για της απαιτήσεις και εξετάσουμε ενδελεχώς τις ανάγκες του χώρου σας.

 


 

 
ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ
Τα κτίρια που διαθέτουν γκαράζ χρειάζονται σίγουρα μία ή παραπάνω γκαραζόπορτες για να προφυλάξουν το αυτοκίνητό σας από τις καιρικές συνθήκες (ήλιο το καλοκαίρι, βροχή το χειμώνα) αλλά και από κλοπές.

Οι γκαραζόπορτες που σας προσφέρουμε είναι αθόρυβες ενώ παρέχουν ηχομόνωση και θερμομόνωση. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας, παρέχοντας απόλυτη ασφάλεια και ανθεκτικότητα.

Ακόμα, μπορούμε να τοποθετήσουμε αυτόματους μηχανισμούς, ώστε η πόρτα να ανοίγει απλά με το πάτημα ενός κουμπιού από το ειδικό τηλεκοντρόλ που θα προμηθευτείτε από εμάς.

 


 

 
ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ
Οι αυτοματισμοί στην εποχή μας είναι συνηθισμένο φαινόμενο και αυτό γιατί κάνουν την ζωή μας πιό εύκολη. Με την βοήθεια του άψογα καταρτισμένου προσωπικού που διαθέτουμε, παρέχουμε άμεσες αξιόπιστες λύσεις για οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους. Παρέχουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων καθώς και πλήρη υποστήριξη των πελατών μας ακόμα και μετά την τοποθέτηση.
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
  Γκαραζόπορτες
  Αυλόπορτες
  Ρολά Αλουμινίου
​​​​​​​  Γυάλινες Πόρτες
​​​​​​​  Συρόμενες Πόρτες
​​​​​​​  Γυάλινες Οροφές
​​​​​​​  Μπάρες

 


 

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι η παραγωγή κουφωμάτων αλουμινίου και προϊόντων αλουμινίου κορυφαίας ποιότητας, σε μια ευρεία γκάμα, που καλύπτει κάθε ανάγκη των πελατών μας. Επενδύουμε στην ποιότητα και την τεχνογνωσία, προσφέροντας παράλληλα ένα εύρος υπηρεσιών με συνέπεια και αξιοπιστία.