ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΦΕΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ | Αλουμινοκατασκευές
& Σιδηροκατασκευές Ηγουμενίτσα


Η επιχείρησή μας “ΦΕΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ” η οποία βρίσκεται στο Τρικόρυφο Ηγουμενίτσας, διαθέτοντας πολυετή πείρα και τεχνογνωσία στον τομέα του σιδήρου, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις με απώτερο σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας.

Με αγάπη και μεράκι αναλαμβάνουμε την μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση οποιασδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Ηγουμενίτσα και τις γύρω περιοχές.

 


 

 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
  Αυλόπορτες
  Κάγκελα Μπαλκονιών
  Κάγκελα Περίφραξης
  Μεταλλικές Σκάλες
  Στέγαστρα - Πέργκολες
  Ασφάλειες παραθύρων
  Γκαραζόπορτες
 
 
Οι δυνατότητες μας συνάδουν με τη σύγχρονη τεχνολογία και αρχιτεκτονική, έτσι ώστε κάθε έργο που παραδίδουμε να είναι άρτιο κατασκευαστικά και ποιοτικά, αλλά και να ταιριάζει άψογα με το στιλ του κτιρίου σας. 

Όλες οι σιδηροκατασκευές μας χαρακτηρίζονται από άψογο στυλ, λειτουργικότητα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. 

 


 

Έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στις σιδηκατασκευές, μπορούμε να κατασκευάσουμε κάθε τύπου και μορφής σιδηροκατασκευής δίνοντας έτσι μια άλλη διάσταση στο χώρο σας και καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη. Παράλληλα σας προσφέρουμε ποικιλία μοντέρνων και κλασικών σχεδίων και πάντα στις πιο προσιτές τιμές.
Με μέριμνά μας την ποιότητα και την προσωπική επαφή με τον πελάτη κατασκευάζουμε για εσάς με τέχνη και μεράκι όλων των τυπων τις σιδηροκατασκευές και σας προσφέρουμε κατασκευές που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και αισθητική τους.

 

 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ώστε να έρθουμε στο χώρο σας και να αναπτύξουμε την πιο δημιουργική συνεργασία, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του χώρου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ηγουμενίτσα και τις γύρω περιοχές.